icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Xapconsult

Sap services met een hart

Foto1

Life Science en Healthcare

De focus van XapConsult ligt op deze markten, omdat we naast het willen leveren van efficiënte en effectieve SAP-omgevingen ook een hoger doel willen ondersteunen. Dit doen we deels door goed na te denken over sustainability in de stappen die we zetten, maar ook door onze expertise in te zetten voor opdrachtgevers die een bijdrage leveren aan het behoud van onze leefomgeving en samenleving.

Drie specialismen maken dienstverlening XapConsult uniek

XapConsult levert de kennis die bedrijven in staat stelt de besturing en resultaten te verbeteren. Dit bereiken wij door -altijd in nauwe samenwerking met onze klant- SAP-applicaties zo in te richten dat ze kunnen meegroeien met wijzigende omstandigheden.

SAP Project Management

Hoe lastig is het om SAP te implementeren? Onze projectmanagers kennen de valkuilen. Ze gaan goed om met de ‘duivelsdriehoek’: tijd, geld en kwaliteit. Zelf hebben ze jarenlang als functioneel- en/of business consultant gewerkt.

SAP Service Management

Onze Service Managers zijn getraind in het effectief en efficiënt beheren van de kwaliteit van de dienstverlening rondom SAP. Zij focussen zich niet alleen op de Total Cost of Ownership van de SAP-applicatie, maar ook op de Total Benefits of Ownership.

SAP Quality Assurance

Quality Assurance (of Audit) services zijn bedoeld om de implementatie te beoordelen. De controle op ICT-projecten is vaak slecht geregeld. Quality Assurance (of Audit) services van XAPConsult houdt toezicht op de uitvoering.

Onze werkvelden

Naast de direct gerelateerde organisaties binnen Life Science en Healthcare zoals farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, en verpleeghuizen heeft ook de logistiek en bijvoorbeeld Human Resources zich vol overgave moeten inspannen voor een pandemie zoals we die nu (hebben) ervaren. Dit maakt voor XapConsult dat wij ons ook binnen die omgevingen willen inzetten om de Life Science en Healthcare organisaties optimaal te laten presteren als het gaat om hun SAP-omgeving.

Rise with SAP

Disruption is al enige tijd gaande. Dat bedrijven flexibel moeten zijn -of in ieder geval met hun omgeving moeten meebewegen- mag duidelijk zijn. Om een omgeving te scheppen waarin dit mogelijk is heeft SAP op 27 januari 2021 een nieuw model gelanceerd. Rise with SAP is een model waarin je Business Transformation as a Service ontvangt.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie ook "Disruptive" kan worden? Neem contact op!

xap
Onze SAP-experts stropen graag hun mouwen op om het optimale resultaat te bereiken!
Martijn Bosgraaf / XapConsult
Frits

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Frits Hali