icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Xapconsult

De expertises van XAPConsult

Foto1

Toekomstvaste oplossingen die goed zijn te beheren

Onze functionele consultants en developers onderscheiden zich als SAP-experts door hun ‘business denken’. Ze kennen de bedrijfsprocessen vanuit de praktijk. Daardoor helpen ze opdrachtgevers aan pragmatische oplossingen die de business vooruit helpt.

Drie specialismen maken dienstverlening XAPConsult uniek

XAPConsult levert de kennis die bedrijven in staat stelt de besturing en resultaten te verbeteren. Dit bereiken wij door -altijd in nauwe samenwerking met onze klant- SAP-applicaties zo in te richten dat ze kunnen meegroeien met wijzigende omstandigheden.

SAP Project Management

Hoe lastig is het om SAP te implementeren? Onze projectmanagers kennen de valkuilen. Ze gaan goed om met de ‘duivelsdriehoek’: tijd, geld en kwaliteit. Zelf hebben ze jarenlang als functioneel- en/of business consultant gewerkt.

SAP Service Management

Onze Service Managers zijn getraind in het effectief en efficiënt beheren van de kwaliteit van de dienstverlening rondom SAP. Zij focussen zich niet alleen op de Total Cost of Ownership van de SAP-applicatie, maar ook op de Total Benefits of Ownership.

SAP Quality Assurance

Quality Assurance (of Audit) services zijn bedoeld om de implementatie te beoordelen. De controle op ICT-projecten is vaak slecht geregeld. Quality Assurance (of Audit) services van XAPConsult houdt toezicht op de uitvoering.
Onze SAP-experts stropen graag hun mouwen op om het optimale resultaat te bereiken!
Wouter Kind / Directeur The Human Network, waarvan XAPConsult onderdeel uitmaakt
Wouter Kind

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Wouter Kind