icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Xapconsult

Verbeter, groei en digitaliseer met SAP

Foto1

Rise with Xap

Elk bedrijf is uniek en elke onderneming kent zijn eigen uitdagingen. Maar altijd zijn de winnaars van morgen, de ondernemers die snel kunnen inspringen op veranderingen. Ondernemingen waarbij digitalisering bijdraagt aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. En ondernemingen waarbij duurzaamheid onderdeel is van de groeistrategie. Deze winnaars gebruiken SAP als platform om hun doelstellingen te behalen. De experts van XapConsult weten als geen ander een bijdrage te leveren om de SAP omgeving te implementeren, te optimaliseren en te beheren.

SAP expertise over de volle breedte

De SAP experts van XapConsult zitten zich graag in voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Het zijn senior experts die hun sporen hebben verdiend binnen het SAP vakgebied. Onze experts zijn de tijdelijke expertise die nieuwe SAP (deel)projecten en upgrades naar S4/HANA kunnen ondersteunen. Zij vervullen de rol van (lead)expert, Business Analist, projectleider of beheerexpert. Daar waar wij de gevraagde expertise niet zelf in huis hebben of beschikbaar hebben, spreken wij ons uitgebreide netwerk aan van externe SAP experts.

SAP Functionele consultancy

Implementatie (lead)experts, beheerexperts, en business analisten op het gebied van finance, supply chain management, CRM, HCM en SRM.

SAP Technische consultancy

Ontwikkelaars met kennis van ABAP, ABAP/OO, ABAP for HANA, Fiori, UI5, integratiespecialisten met kennis van SAP PI/PO/CPI en Sap Basis experts..

SAP BI/Analytics

Analisten en ontwikkelaars met kennis van frontend SAP BI (zoals SAP Business Objects en SAP Analytics Cloud) of kennis van backend tools als SAP HANA, SAP BW en SAP Data Warehouse Cloud.
Onze SAP-experts stropen graag hun mouwen op om het optimale resultaat te bereiken!
Richard Delsing / XapConsult
XapConsult

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Richard Delsing