icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Xapconsult

Focus op Life Science en Healthcare

Home

Al sinds 2005 houden wij ons bij XapConsult bezig met alles wat met de SAP omgeving te maken heeft. Implementatie, onderhoud, migratie, maatwerk, you name it, we did it!

Frits
Frits Hali /
Business Manager

Waarde toevoegen

Omdat binnen XapConsult een sterke behoefte leeft om naast het helpen van onze opdrachtgevers ook een bijdrage te leveren aan een hoger doel, hebben wij gekozen voor een focus op Life Science en Healthcare.

Hierdoor bieden we naast onze inspanning op het vlak van duurzaamheid ook een bijdrage aan het welzijn van onze leefomgeving en samenleving.

Door deze benadering kunnen opdrachtgevers van ons meer verwachten dan alleen de inzet van onze expertise. We willen echte betrokkenheid geven. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op.

Ruime praktijkervaring

Onze SAP-experts zijn uiterst ervaren senior consultants. We onderscheiden twee typen:

  • De functioneel consultant met een brede overview. Deze specialist richt het SAP-pakket zo in dat een bedrijf optimaal wordt ondersteund. Managers kunnen eenvoudig cruciale informatie opvragen om hun beslissingen op te baseren.
  • De technisch consultant of developer/ontwikkelaar. Deze specialist kent niet alleen het product heel goed, maar weet ook hoe de nieuwste SAP-ontwikkelingen zijn toe te passen.
Software consultant
Onze SAP-consultants onderscheiden zich door hun proces- en branchekennis.
Martijn Bosgraaf / XapConsult

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Frits

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Frits Hali