icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Xapconsult

Thuis in de nieuwste ontwikkelingen

Home

De professionals van XAPConsult hebben uitgebreide proceskennis en SAP-ervaring. Daarbovenop zijn ze in staat zich in te leven in de business van de klant om zo de juiste vertaling naar SAP te maken. Ze zijn thuis in vele sectoren. Het zijn echte specialisten die specifiek gevraagd worden vanwege hun kennis en commerciële en communicatieve vaardigheden.

Wouter Kind
Wouter Kind /
Directeur XAPConsult, The Human Network

Ruime praktijkervaring

Onze SAP-experts zijn uiterst ervaren senior consultants. We onderscheiden twee typen:

  • De functioneel consultant met een brede overview. Deze specialist richt het SAP-pakket zo in dat een bedrijf optimaal wordt ondersteund. Managers kunnen eenvoudig cruciale informatie opvragen om hun beslissingen op te baseren.
  • De technisch consultant of developer/ontwikkelaar. Deze specialist kent niet alleen het product heel goed, maar weet ook hoe de nieuwste SAP-ontwikkelingen zijn toe te passen.
Software consultant
Onze SAP-consultants onderscheiden zich door hun proces- en branchekennis.
Wouter Kind / directeur The Human Network waarvan XAP Consult onderdeel uitmaakt

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Wouter Kind

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Wouter Kind