icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Xapconsult

Wij ademen SAP

XapConsult

Al sinds 2005 houden wij ons bij XapConsult bezig met alles wat met de SAP omgeving te maken heeft. Implementatie, onderhoud, migratie, maatwerk, you name it, we did it!

XapConsult
Richard Delsing /
Business Manager

Onze toegevoegde waarde

De SAP experts van XapConsult zijn door de wol geverfd. Op alle niveaus deden ze ervaring op bij grote organisaties. Gedreven door hun ambitie en ondernemerschap zochten ze ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Bij XapConsult vonden ze hun bestemming: een passende beloning voor hun vakmanschap en de ondersteuning om zich als expert naar eigen wens te ontwikkelen. Dit vertaalt zich in werkplezier en kwaliteit waar jij als opdrachtgever de vruchten van plukt.

Onze SAP experts kennen het klappen van de zweep. Het zijn seniore experts die met al hun werkervaring op hun werkterrein direct toegevoegde waarde leveren aan uw SAP project of beheeromgeving.

Altijd SAP experts kunnen leveren

Er zijn natuurlijk momenten dat al onze SAP experts bezet zijn. XapConsult heeft daarom naast de eigen medewerkers een enorm netwerk opgebouwd aan externe experts waar we in het verleden succesvol mee hebben samengewerkt. En daardoor verkopen wij zelden “NEE”.

Software consultant
Onze SAP-experts onderscheiden zich door hun proces- en branchekennis.
Richard Delsing / XapConsult

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
XapConsult

XAPConsult is dé expert op het gebied van SAP consultancy, waarbij onze businesskennis onderscheidend is.

Neem contact op met Richard Delsing