icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Xapconsult
Vacature

Functioneel SAP PM/CS Consultant (Senior)

Ben jij een senior SAP PM CS (Plant Maintenance / Customer Services) consultant die de verdienste wil van een zelfstandig ondernemer, de zekerheid van salarisgarantie en een contract voor onbepaalde tijd? XAPConsult zoekt ervaren ondernemende consultants, dus belonen wij onze consultants als ondernemers.

 • 40 uur per week
 • Landelijk
 • HBO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?

XAPConsult is in 2005 begonnen als onderdeel van The Human Network. The Human Network bestaat sinds 1995, en heeft ruim 340 medewerkers in dienst. Wij zijn een snel groeiende SAP dienstverlener die zich richt op SAP dienstverlening in breedste zin van het woord: van advies, implementatie, tot beheer en optimalisatie aan toe. In onze bedrijfsfilosofie staat de mens centraal. De consultant die zich maximaal wil kunnen ontplooien, en daar ook maximaal voor wordt beloond. De consultant die ruimte wil hebben om initiatieven te nemen en actief wil bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie. Maar ook de consultant die zich wil kunnen focussen op zijn vakinhoudelijke kennis, en geen 'gedoe' eromheen wil hebben. Onze benadering is altijd persoonlijk, en gericht op wat bij jou past.

Jouw functie

Je adviseert inhoudelijk met betrekking tot opzet, aanpak en inrichting van SAP PM en CS in samenhang met de bedrijfsprocessen en de organisatie van de klant. Tevens zorg je voor de implementatie van de SAP PM en CS bedrijfsoplossing en zorg je voor draagvlak, goed gebruik van SAP door de organisatie en voor overdracht naar de beheerorganisatie.  Met jouw consultancyvaardigheden help je onze klanten écht een stap verder, en weet je bestaande opdrachten verder uit te bouwen.

Jouw profiel

 • Je hebt een HBO of academische werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je adviseert en implementeert zelfstandig SAP PM/CS bedrijfsoplossingen;
 • Je bent expert op meerdere SAP functionele gebieden (in ieder geval PM/CS);
 • Je signaleert kansen en draagt mogelijkheden aan voor nieuwe opdrachten.

Ons aanbod

Uniek binnen XAPConsult is de beloningstructuur. Onze medewerkers hebben een vast dienstverband op basis van een variabel salaris, de midlance constructie. Onze consultants  krijgen  maar liefst 70 procent van wat XAPConsult de klant factureert en zijn tevens verzekerd van een vast basissalaris. Daardoor verdien je een bovengemiddeld salaris en ben je in geval van ziekte of geen opdracht toch verzekerd van inkomen. Uiteraard regelen wij alle (administratieve) zaken. Daarnaast bieden wij een onkostenvergoeding , een lease regeling, flexibele employee benefits en een uitstekende vakantiedagenregeling. Wij verzorgen regelmatig interessante bijeenkomsten waarin onze consultants elkaar beter leren kennen en waar kennis uitwisseling en netwerken op een ontspannen en leuke manier tot stand komt.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Wouter Kind via office@xapconsult.nl of 030 - 890 54 21

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze SAP-experts? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
 • 40 uur per week
 • Landelijk
 • HBO werk- en denkniveau

Meer weten over deze vacature?

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je gegevens. Daarom hebben we een helder beleid opgesteld.